Torturile de șuncă de plantație necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 106 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, ouă, broccoli și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Plăcintă Cu Șuncă De Plantație, Crupe De Plantație, și Plantation Bars.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare combinați șunca măcinată, ceapa, broccoli și ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se amestecă cu mâinile timp de 1 minut complet sau până când ouăle sunt absorbite uniform în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Apă Pentru A Permite
3
Presărați semințe de anason, busuioc, usturoi, sare, piper, făină de porumb și brânză peste amestecul de carne și amestecați din nou cu mâinile timp de 1 minut complet, până când toate ingredientele sunt distribuite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie, Coaja Proaspat Rasa
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Scoateți aproximativ 3 uncii de amestec de șuncă în mâini și formați chiftele de aproximativ 1/2 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Așezați chiftelele în tigaie și gătiți timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați până când s-a folosit tot amestecul, apoi serviți fierbinte.