Porumbul rapid de brânză este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 213 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, lapte, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 26%. Încercați Broccoli Brânză Rapidă, Broccoli Brânză Rapidă, și Rapid Cheesy Bacon Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas de copt, combinați porumbul, brânza, bucățile de slănină, laptele și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Bacon Biți
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Așezați vasul de copt, neacoperit, într-un cuptor rece. Apoi rotiți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Când cuptorul este complet încălzit (aproximativ 10 minute), scoateți vasul și amestecați energic, până când brânza și laptele fac un sos.