Portabele prăjite lent pe salată de pătrunjel
Nevoie de o salată fără gluten și primară? Portabelele prăjite lent pe salată de pătrunjel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 179 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,81 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ciuperci portabella, frunze de pătrunjel cu frunze plate, bucle de parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Portabellas prăjite cu salată mediteraneană, Salată de piață a fermierilor cu Goudan îmbătrânit și Portabellas prăjite, și Somon prăjit lent cu usturoi, mărar, pătrunjel, tarhon și lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Ungeți ciupercile cu 1 linguriță. ulei de măsline și puneți, partea de sus în jos, pe o foaie de copt.
Coaceți până se micșorează ușor, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mediu, aruncați frunzele de pătrunjel cu 1 linguriță. ulei și 1/2 linguriță. oțet.
Adăugați sare grosieră după gust.
Pentru a servi, împărțiți salata în patru farfurii. Feliați portabellas și aranjați salata.
Stropiți cu uleiul de măsline și oțetul rămas.
Se presară sare și se adaugă bucle de parmezan pe lateral.