Porcini-Sare Parmezană
Sarea Porcini-parmezan necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 27 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână ciuperci porcini, sare kosher, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 14%. Încercați Porcini Parmezan, Parmezan cu fenicul și sare de mare, și Popcorn cu parmezan, pătrunjel și sare Maldon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ciupercile într-o râșniță de cafea sau condimente și pulsați în bucăți mici, fulgi, nu mai mari decât o sămânță de susan, aproximativ 10 până la 15 (1 secundă) impulsuri.
Transferați într-un castron mediu, răzuind orice biți din râșniță.
Adăugați sarea și parmezanul în castron și bateți pentru a combina. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 2 luni.