Polenta cu Fontina și spanac
Nevoie de un garnitură fără gluten? Polenta cu Fontinan și spanac ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 108 calorii. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, parmezan, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Mămăligă cu Fontinan și ouă, Gratin Polenta cu ciuperci și Fontina, și Caserola de mămăligă cu Fontinan și sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; sotati 1 minut.
Adăugați spanac; gătiți 1 minut sau până când spanacul se ofilește.
Combinați apa și bulionul într-o cratiță mare la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Adăugați treptat polenta, amestecând constant cu un bici. Reduceți căldura la mediu; gătiți 20 de minute, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă amestecul de spanac, sare și piper.
Se amestecă uniform amestecul de mămăligă într-o tigaie cu formă de arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Apăsați folie de plastic pe suprafata de mamaliga; rece 2 ore sau până la firma.
Preîncălziți cuptorul la 40
Scoateți Mămăliga din tigaie; așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Presărați brânza uniform peste mămăligă.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când brânza se topește și începe să se rumenească.
Scoateți din cuptor; se răcește 5 minute.
Tăiați polenta în pene, folosind un cuțit ascuțit.