Plăcintă Cu Fistic Cu Nucă De Cocos
Placinta cu fistic de cocos este o fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 395 calorii. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt, topping bătut, amestec de budincă de fistic și lapte. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Plăcintă cu Avocado-lime cu cremă de cocos și crustă de fistic, Coconut-fistic Biscotti, și Fistic Nucă De Cocos Mestecă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați nuca de cocos și untul. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. placă de plăcintă. Se dă la frigider cel puțin 30 de minute sau până când este ferm.
Într-un castron mic, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie.
Întindeți 1-1 / 2 căni peste crustă.
Îndoiți toppingul biciuit în budinca rămasă; se întinde peste plăcintă.
Presărați cu fistic, dacă doriți. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Viile Late Harvest Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Viile Târziu Recolta Riesling]()
Viile Târziu Recolta Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note citrice. Vinul acoperă pe deplin palatul care exprimă arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.