Plăcintă cu cremă de ciocolată cu bezea Elvețiană

Plăcintă cu cremă de ciocolată cu bezea Elvețiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de ciocolată cu bezea Elvețiană. Această rețetă servește 8 și costă 1,88 USD pe porție. O porție conține 712 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte, zahăr granulat, ciocolată cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată umedă cu cremă de unt de bezea elvețiană de ciocolată, Mini Cupcakes de ciocolată cu cremă de unt de bezea Elvețiană, și Cupcakes de ciocolată cu cremă de unt de bezea Elvețiană cu căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați napolitanele în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu atașamentul lamei; pulsați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană DreptunghiularăPrăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Transferați într-un bol de amestecare mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Adăugați untul topit și amestecați până se combină bine. Apăsați firimiturile pe partea de jos și la aproximativ 2 inci în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 8 inci. Acoperiți cu folie de plastic și răciți cel puțin 30 de minute și până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Se toarnă laptele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați gelatina, învârtindu-se pentru a combina și lăsați-o să se înmoaie în lapte timp de 5 minute.Între timp, turnați smântâna și 2 linguri de zahăr granulat într-o cratiță mică setată la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere amestecând ocazional pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Bomboane RuntsBomboane Runts
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați amestecul de gelatină și lapte, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
7
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolata tocată și 1 linguriță de vanilie; acoperiți și lăsați să stea aproximativ 5 minute să se topească. Amestecați amestecul pentru a vă asigura că ciocolata s-a topit corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
8
Se toarnă amestecul printr-o sită cu ochiuri fine direct în crusta răcită; lăsați orice bucăți de ciocolată sau gelatină în sită pentru a le arunca. Mutați cu grijă crusta umplută la frigider pentru a se răci descoperită timp de șase ore sau până peste noapte. Puteți alege să acoperiți crusta umplută cu folie de plastic numai după ce umplutura s-a răcit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane RuntsBomboane Runts
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Așezați albușurile de ou și 1 ceașcă de zahăr brutari într-un castron rezistent la căldură. Puneți vasul peste o tigaie cu apă care abia fierbe. Amestecați amestecul constant până când albușurile sunt puțin mai calde decât temperatura corpului și tot zahărul s-a dizolvat, aproximativ 3 minute. Nu ar trebui să puteți detecta nicio granulație atunci când amestecul este frecat între degete. Folosiți atașamentul de tel al unui mixer electric pentru a bate albușurile, la viteză medie, până se formează vârfuri moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați restul de vanilie de linguriță de vanilie, apoi ridicați viteza la mare și continuați să bateți până când este rigid și lucios, dar nu încă uscat, cu aproximativ 5 până la 10 minute în plus (în funcție de instrumentele și metoda dvs.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
11
Scoateți crusta umplută din frigider. Folosind o spatulă de cauciuc, aruncați grămezi mari de bezea deasupra, ridicând spatula pentru a crea vârfuri. Folosiți o torță de bucătărie pentru a rumeni partea superioară a bezea. Alternativ, puteți rumeni blatul într-un cuptor preîncălzit la 500 de grade. Urmăriți-l cu atenție, deoarece se va rumeni rapid.Răciți bine plăcinta înainte de servire. Scoateți cu grijă inelul din tigaia cu arc și tăiați-l în 8 felii, ștergeți cuțitul curat cu apă caldă după fiecare felie de cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista