Piure de cartofi Gruyère-Napi
Piureul de cartofi cu gruyère și napi este o rețetă fără gluten , cu 6 porții. Pentru 1,11 dolari per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 225 de calorii . Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă de la Taste of Home necesită lapte, căței de usturoi, cartofi și sare. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. O persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de 41% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Humus cu jalapeño copt la foc cu chipsuri de napi și sfeclă roșie , Turtițe de napi și Biscuiți cu dovleac Acorn cu salvie și gruyère .
Instrucțiuni
Puneți cartofii, napii și usturoiul într-o cratiță mare și acoperiți-i cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Între timp, într-o cratiță mică, încălziți laptele și untul până când untul se topește.
Scurgeți amestecul de cartofi; pasați-i cu amestecul de lapte. Adăugați brânza, ceapa, sarea și piperul.