Piept de pui umplut cu crab
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă pieptul de pui umplut cu crab. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51 g de proteine , 26 g de grăsimi și un total de 786 de calorii . Pentru 3,13 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și luați tulpini și bucăți de ciuperci, carne de crab, orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 65% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum piept de pui umplut cu brânză cremă , creveți umpluți cu prăjitură de crab și buzunare de pita umplute cu salată de crab .
Instrucțiuni
Intr-o cratita se topesc 3 linguri de unt. Se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă treptat bulionul și laptele. Se aduce la fierbere; se fierbe si se amesteca 2 minute.
Se ia de pe foc; puse deoparte.
Într-o tigaie, căliți ceapa în untul rămas până se înmoaie.
Adaugam crabul, ciupercile, firimiturile de biscuiti, patrunjelul, sare, piper si 2 linguri de sos alb; căldură prin.
Aplatizați puiul la 1/4 inch. grosime. Pune aproximativ 1/2 cană de amestec de crab pe fiecare piept de pui.
Rulați și fixați cu o scobitoare.
Puneți într-un 9-in uns. vas pătrat de copt. Acoperiți cu sosul alb rămas. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 30 de minute sau până când sucul de pui curge limpede.
Se presară cu brânză și boia.
Coaceți, descoperit, încă 5 minute sau până când brânza se topește.
Serviți cu orez dacă doriți.