Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.16 pe portie. O porție conține 237 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, bulion de pui, portocale de buric și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Sotat, Piept De Pui Saut Cu Gremolata, și Piept De Pui Saut Cu Condimente Italiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați blaturile și fundul de pe 2 portocale. Folosind un cuțit mic și ascuțit, tăiați coaja, îndepărtând cât mai mult din miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera segmente portocalii. Stoarceți sucul din membrană și stoarceți portocala rămasă pentru a obține 1/2 cană de suc. Puneți deoparte segmentele și sucul separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Portocaliu
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Bol
2
Într-o pungă de plastic mare, resigilabilă, combinați făina, 1/4 linguriță. sare și 1/8 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Adăugați piept de pui și agitați pentru a acoperi; scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
4
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați puiul, cu pielea în jos și gătiți timp de 4 minute. Întoarceți și gătiți până când puiul este ferm la atingere, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
6
Transferați pieptul de pui pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
7
Adăugați ceapa și vinul în tigaie și gătiți, amestecând, până când vinul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați bulion și suc rezervat și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul se reduce la jumătate și ceapa este fragedă, aproximativ 5 minute. Se amestecă muștarul și restul de 1/4 linguriță. sare și 1/8 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Piper
Bulion
Suc
Ceapă
Sos
Sare
9
Puneți puiul în tigaie și gătiți, întorcându-l la strat, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Transferați pe plăci.
11
Adăugați segmente de portocale rezervate în sos, apoi puneți sosul peste pui.