Piept de pui cu Clementine, Thai Bird Chile și Yukon Gold și piure de conopidă

Piept de pui cu Clementine, Thai Bird Chile și Yukon Gold și piure de conopidă
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare asiatică. Încercați să faceți piept de pui cu Clementine, Thai Bird Chile și Yukon Gold și piure de conopidă acasă. Această rețetă fără gluten servește 1 și costă $7.16 pe portie. O porție conține 1671 calorii, 69G de proteine, și 111g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork necesită cartofi de aur yukon, unt, oțet de vin roșu și 3 Clementine mari. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Celeriac & Yukon Gold Pur, Pururi De Cartofi De Aur Yukon Cu Parmezan, și Yukon aur și piure de fenicul cu unt de rozmarin sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: fabrica de alimente
2
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Uscați pieptul de pui cu un prosop de hârtie. Înveliți o tigaie medie sotată cu ulei de măsline și puneți-o la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, presărați pielea puiului cu generozitate cu sare, apoi puneți pielea în jos în tigaie. Gatiti pana cand pielea este aurie si crocanta, 4 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Presărați partea opusă a sânului cu sare, apoi răsturnați puiul și continuați să gătiți până când este gătit, încă 5 până la 6 minute. Dacă tigaia începe să fumeze, reduceți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați pieptul într-o tigaie, cortați-l liber cu folie și introduceți-l în cuptor până când sosul este terminat și sunteți gata de farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți excesul de ulei din tigaie înainte de a reveni la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați sucul de clementină, Supremele de clementină și oțetul, răzuind bucățile maro care se agață de fundul tigaiei. Se amestecă cimbru și ardei iute și se lasă lichidul să se reducă la jumătate înainte de a turna bulionul de pui și un vârf de sare. Continuați să gătiți până când stocul s-a redus. Gustați sosul, asigurându-vă că este delicios, apoi îndepărtați tulpina de cimbru și condimentați cu mai multă sare, dacă este necesar. Sosul trebuie să fie îngroșat și puțin gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ClementinăSuc De Clementină
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
ClementinăClementină
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Așezați piureul de aur Yukon și conopidă pe fundul farfuriei, apoi feliați pieptul de pui și ventilați feliile deasupra. Puneți o parte din sos pe și în jurul puiului și garnisiți cu clementinele supreme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
ClementinăClementină
Yukon Cartofi De AurYukon Cartofi De Aur
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Înjumătățiți cartofii, apoi tăiați fiecare jumătate în 6 până la 8 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
10
Așezați cartofii într-o oală suficient de mare pentru a ține și conopida, apoi acoperiți cartofii cu 2 centimetri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Se presară generos cu sare (ar trebui să aibă gust de ocean) și se fierbe. După ce apa a fiert aproximativ 10 minute, adăugați conopida și gătiți până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12
Aduceți crema la o opărire într-o cratiță mică. Între timp, treceți cartofii și conopida printr-o moară de alimente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Adăugați aproximativ jumătate din smântâna fierbinte și 1/2 din unt și amestecați cu scopul până se combină bine. Repetați acest proces cu restul de smântână și unt până se încorporează. Gustați pentru condimente (probabil că va trebui să adăugați sare) și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Thai funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Zilliken Rausch Riesling Spatlese. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Finețea condusă de fructe este marcată cu o floralitate delicată în acest Riesling cules târziu. Notele de piersică de vie, grapefruit, lămâie suculentă și fructul pasiunii coapte se reunesc pe un gust cremos, concentrat, bogat în pepene galben și coajă de lămâie confiată. Schimbul uimitor de aciditate racy și dulceața stratificată formează împreună un întreg perfect echilibrat. Finisajul lung, suculent și fantasticul vintage indică un viitor frumos care urmează să vină.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista