Piept De Curcan Cu Mere-Rozmarin
Pieptul de curcan cu mere-rozmarin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 510 calorii, 74G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână concentrat de suc de mere, apă, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Încercați Piept De Curcan Rozmarin, Piept De Curcan Cu Rozmarin Prăjit, și Cotlet de piept de curcan cu rozmarin și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă.
Presărați în afara curcanului și cavității cu sare și 1 linguriță de piper; umpleți cavitatea cu măr, jumătate de ceapă și 6 crenguțe de rozmarin. Slăbiți pielea de pe pieptul de curcan fără a o detașa; introduceți restul de 2 crenguțe de rozmarin și salvie sub piele.
Așezați curcanul pe un raft într-o tigaie.
Se amestecă împreună 1 cană concentrat de suc de mere și unt. Atașați acul la injectorul de marinată și umpleți cu amestec concentrat de suc de mere conform instrucțiunilor. Injectați marinada în pieptul de curcan de mai multe ori.
Coaceți la 350 timp de 1 1/2 ore; acoperiți și coaceți încă 1 oră sau până când termometrul pentru carne înregistrează 17
Scoateți curcanul din tigaie, rezervând 1/2 cană picături. Mișto.
Scoateți ceapa, mărul și rozmarinul din cavitate și aruncați; înfășurați curcanul în folie de plastic, folie de aluminiu. Se răcește 8 ore.
Aduceți 2 căni de apă, concentratul rămas de suc de mere și jumătatea rămasă de ceapă la fiert într-o cratiță; se fierbe 15 minute.
Se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-o cană de măsurare, aruncând solidele.
Încălziți picăturile rezervate într-o cratiță grea la foc mediu; bateți în făină până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Adăugați treptat amestecul de suc de mere, amestecând constant. Gatiti, amestecand constant, pana se ingroasa. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de piper. Se răcește 8 ore.
Serviți cald cu curcan și sos de afine întregi, dacă doriți.
Notă: curcanul poate fi tăiat cu amestec de concentrat de suc de mere la fiecare 30 de minute dacă injectorul de marinată nu este disponibil.