Briose Jumbo cu Chip de Dovlecel

Briose Jumbo cu Chip de Dovlecel
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încearcă brioșele Jumbo Zucchini Chip. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 26 g de grăsimi și un total de 530 de calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 70 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, nuci, dovlecei și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Brioșele Jumbo cu dovlecei cu ulei de cocos, Brioșele Jumbo cu așchii de ciocolată în stil de panificație și Brioșele cu dovlecei cu ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Într-un alt castron, combinați ouăle, uleiul și vanilia. Se amestecă ingredientele uscate până când se umezesc. Încorporați dovlecelul, chipsurile și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Umpleți paharele de brioșe jumbo tapetate cu hârtie pe trei sferturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
3
Se coace la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Într-un castron mare, bateți untul, crema de brânză și brânza Mascarpone până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați zahărul de cofetă și vanilia; bate pana se omogenizeaza. Pune cate o praf de glazura pe fiecare briosa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
6
Se presara cu nuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista