African ananas arahide tocană ar putea fi doar African rețeta pe care o căutați. Pentru 97 cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 294 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână scallions, căței de usturoi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este excelent. Încercați Tocană De Arahide Africană Cu O Oală, Tocană Vegetariană Africană De Arahide, și Tocană De Arahide Din Africa De Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați usturoiul și amestecați încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2
Adăugați ananasul și sucul său în ceapă și aduceți la foc mic. Se amestecă varza, se acoperă și se fierbe timp de aproximativ 5 minute, amestecând de câteva ori, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Kale
3
Se amestecă untul de arahide, Tabasco și pătrunjelul și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4
Adăugați sare după gust și serviți acoperit cu arahide zdrobite și scallions, peste orez sau alte cereale. (Aceasta face aproximativ 4 porții.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Pere Asiatice, Fiecare, Spălate
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru African. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Beeslaar Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.