Super salată de spanac pentru doi

Super salată de spanac pentru doi
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,e la colecția dvs., Super Salata de spanac pentru doi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 116 calorii, 7 g de proteine și 9 g de grăsimi. Această rețetă servește 2. Pentru 91 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bucăți de slănină adevărată, vinegretă balsamică, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Vă este adus de Taste of Home. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salata Super de spanac, Super salata de pepene verde și spanac și Salata Super Food de spanac cu nuci glazurate cu rodie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic de salată, combinați spanacul, ciupercile, oul și baconul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Stropiți cu vinegretă; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Perrier-Jouet Grand Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 57 de dolari.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Revista