Piața Centrală Poblano-Pesto Cilantro

Pesto poblano-Cilantro de pe piața centrală ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 291 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 7. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, parmezan, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Midii în bulion de Poblano-Cilantro afumat, Salată de poblano prăjită cu porumb și foc cu Cilantro, și Penne cu ardei iute Poblano, porumb și cremă de Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeii pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Se fierbe 5 inci de la căldură aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până la blister.
Așezați ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii; îndepărtați și aruncați semințele.
Procesați ardeii și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale. Păstrați pesto în frigider până la 1 săptămână.
Notă: ardeii Poblano sunt de culoare verde închis, ardei chile conici, de aproximativ 3 inci lățime și 4 până la 5 inci lungime. Le puteți găsi în secțiunea de produse din magazinul dvs. alimentar.