Pere De Ciocolată Cu Migdale

Pere De Ciocolată Cu Migdale
Pere de ciocolată cu migdale este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 582 calorii. Pentru $ 3.64 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți boabe de piper, anason stelat, frunze de dafin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 36%. Încercați Șampanie de migdale pere fierte cu frișcă de migdale, Pere fierte în sos de migdale, și Pere fierte cu cremă de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 400 de grade F. suc de lamaie si portocala. Puneți suc, vin, apă, miere, boabe de piper negru, cuișoare, cardamom, anason stelat și frunze de dafin într-o cratiță largă. Puneți ușor perele decojite în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Faceți un cerc de hârtie pergament care este cu 1/2 inci mai mare decât oala și acoperiți suprafața complet cu hârtia pergament. Asigurați-vă că perele sunt complet scufundate, dar nu atingeți fundul vasului. Aduceți lichidul de braconaj și perele la fierbere și apoi reduceți căldura chiar sub un foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
În timp ce perele braconează, prăjiți migdalele la cuptor până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Gatiti perele pana cand furculita-frageda. Transferați ușor perele într-un vas de sticlă sau ceramică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Turnați suficient lichid de braconaj peste pere pentru a acoperi doar. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește, de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Se strecoară lichidul de braconaj rămas și se întoarce în cratiță. Gatiti la foc mare pana cand se obtine o consistenta siropoasa sau siropul acopera spatele unei linguri. Se răcește până se servesc perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Într-un cazan dublu, topiți ciocolata până se omogenizează. Înmuiați fiecare pere răcit în ciocolata topită și apoi rulați în migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
8
Se pune pe o foaie de copt căptușită cu pergament și se dă la frigider până se pune ciocolata, aproximativ 30 de minute. Stropiți ușor cu lichid de braconaj redus și serviți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista