Penne cu cremă de parmezan și Prosciutto
Penne cu cremă de parmezan și Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 726 calorii, 22g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 72 de fani. Un amestec de smântână grea, parmigiano-reggiano, prosciutto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Sos de cremă de Penne și roșii ușurat cu mazăre și Prosciutto pentru # SundaySupper, Penne cu sparanghel și cremă de lămâie-parmezan, și Paste simple Penne cu un sos de cremă de parmezan luminat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Aduceți smântână, 1 1/2 căni de brânză, 3/4 linguriță de piper negru și 3/4 linguriță de sare doar la fiert într-o cratiță mică și grea la foc moderat, amestecând ocazional.
Gatiti pastele intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa clocotita cu sare, pana cand sunt al dente, apoi scurgeti-le intr-o strecuratoare. Întoarceți pastele în oală, apoi amestecați crema de parmezan și prosciutto, aruncând pentru a acoperi.
Transferați amestecul într-un gratin sau vas de copt rezistent la flacără de 2 litri (aproximativ 11 pe 8 pe 2 inci; nu sticlă) și coaceți 15 minute.
Se amestecă bine pastele pentru a acoperi uniform cu sos, apoi se presară cu restul de 2 linguri de brânză.
Porniți carnea de pui și fierbeți pastele la 4 până la 5 inci de la căldură până când blatul este ușor rumenit, 2 până la 4 minute.