Ojai Tapenade

Ojai Tapenade
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Ojai Tapenade. Această rețetă face 8 porții cu 165 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați capere, cartofi cu coajă subțire, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Ojai Spa Salad, Ojai friptură de curcan cu rozmarin, lămâie și usturoi, și Wee Tapenade pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați bulbul de fenicul pe lungime în 1/4-in.- felii groase. Puneți într-un castron mediu, acoperiți cu apă și răciți cel puțin 30 de minute și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Faceți tapenada: puneți ton, pătrunjel, hamsii, capere și cimbru într-un robot de bucătărie și învârtiți până când amestecul se transformă într-o pastă netedă, oprindu-se des pentru a răzui părțile laterale cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
Tapenada De Masline, ImpartitaTapenada De Masline, Impartita
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
3
Adăugați măsline și muștar și rotiți până se omogenizează. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, turnați încet ulei de măsline deasupra. Întoarceți tapenada într-un castron de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Tapenada De Masline, ImpartitaTapenada De Masline, Impartita
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Puneți un coș cu aburi într-o oală mare și umpleți oala cu suficientă apă pentru a veni chiar sub coș. Acoperiți și aduceți apa la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Adăugați fasole, acoperiți și aburiți până când sunt fragede, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
6
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească. Conopida aburită în continuare, transferându-se într-un alt castron atunci când își pierde crocanța, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Adăugați mai multă apă în oală, dacă este necesar, și aburiți cartofii până se înmoaie când sunt înțepați cu vârful unui cuțit ascuțit, 15 până la 20 de minute; se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
8
Se lasă să se răcească până se încălzește sau, dacă se servește mai târziu, se acoperă și se răcește.
9
Scurgeți feniculul și aranjați pe un platou cu ridichi, roșii și legume aburite; se servește cu tapenadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Tapenada De Masline, ImpartitaTapenada De Masline, Impartita
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista