Peach Mug Pie

Peach Mug Pie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cană de piersici. Pentru $ 3.41 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 812 calorii. Această rețetă servește 4. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântâna grea, zahărul cofetarilor, amidonul de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Placinta De Piersici De Modă Veche, One " Tort Cu Cana De Ciocolata, și Un Minut Ciocolata Brownie Cana Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mic amestecati impreuna 2 linguri de apa cu amidon de porumb. Într-un vas mic la foc mediu rezervat suc de piersici, amestec de amidon de porumb, zahăr brun și sare. Odată ce sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute, amestecați piersicile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Într-un bol de amestecare răcit, bateți smântâna grea cu zahărul cofetarilor până se formează vârfuri moi. Folosiți 1 cană pentru plăcinte cu cană și rezervați restul pentru rețeta de Cocktail Caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
100% Tequila Blanco100% Tequila Blanco
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4
Începeți asamblarea plăcintelor de piersici în cani de sticlă transparentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
5
Așezați un strat de biscuiți graham în partea de jos, apoi o lingură mare de umplutură de plăcintă cu piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, OptionalZmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
6
Se presară cu un alt strat de biscuiți graham. Se acoperă cu o lingură de înghețată de vanilie, apoi un alt strat de biscuiți graham urmat de o păpușă de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista