Peștele fript cu sos de caper cu unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $3.24 pe portie. O porție conține 267 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de oțet balsamic, capere, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Pătrunjel-Caper Pește Fript, Tilapia Friptă Cu Sos De Capere De Roșii, și Prăjituri de Crab fript cu arpagic și sos de capere pentru rețete similare.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.