Paste prăjite de dovlecei și slănină
Dovleceii prăjiți și pastele de slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 481 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de parmezan, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paste cu dovlecei și slănină, Paste cu un singur vas de dovlecei și slănină, și Paste de dovleac cu brânză cu slănină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați 1/4 linguriță sare, rozmarin și piper.
Așezați dovleceii pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit; se presară cu amestec de sare.
Coaceți la 425 timp de 45 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor. Creșteți temperatura cuptorului la 45
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 1/2 lingurițe picături în tigaie; zdrobiți slănina. Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați eșalotă la tigaie; saut 8 minute sau pana cand se inmoaie.
Combinați amestecul de dovlecei, slănină și șalotă; pus deoparte.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Combinați făina și 1/2 linguriță de sare într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Adăugați treptat lapte, amestecând constant cu un tel; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu.
Adăugați provolone, amestecând până se topește brânza.
Adăugați paste în amestecul de brânză, aruncând bine pentru a combina. Puneți amestecul de paste într-un vas de copt de 11 x 7 inci ușor acoperit cu spray de gătit; acoperiți cu amestec de dovlecei.
Se presară uniform cu parmezan.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când brânza se topește și începe să se rumenească.