Paste De Roșii Uscate La Soare Asiago

Paste De Roșii Uscate La Soare Asiago
Pastele de roșii uscate la soare Asiago ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 423 calorii. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 309 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână roșii la grătar, uscate la soare, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, gătiți 2 căni de cremă până la barbotare. Urmăriți cu atenție, pentru a vă asigura că nu fierbe. Se amestecă bulionul și brânza Asiago. Se amestecă cu un bici până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
2
Se adaugă amestecul de amidon de porumb și se fierbe până se îngroașă sosul, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3
Se amestecă roșiile uscate la soare. Puneți deoparte sau acoperiți și refrigerați pentru o utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
8
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Sotati ceapa rosie pana cand este moale si translucida. Se amestecă usturoiul și slănina gătită și se gătește 2 minute. Se amestecă ceapa verde, puiul și 1 cană smântână. Gatiti, amestecand, pana cand crema este incalzita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
10
Adăugați sosul de cremă Asiago și încălziți-l. Aruncați cu paste fierte până când sunt acoperite uniform și presărați pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Sos De SmântânăSos De Smântână
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânză AsiagoBrânză Asiago
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista