Filet de porc cu sos de zmeură Dijon

Filet de porc cu sos de zmeură Dijon
Filet de porc cu sos de zmeură Dijon este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,5 USD pe porție. O porție conține 276 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați gem de zmeură, filet de porc, amestec de ardei de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma gemul de zmeură, puteți urma acest fel principal cu Zahăr Brun Zmeură Gem Crumble Baruri ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc cu sos Dijon Marsala, Filet de porc cu sos maro Dijon, și Filet de porc cu crustă Panko cu sos de cremă Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aplatizați feliile de porc la 1/4-in. grosime; se presara cu amestec de piper. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu, gătiți carnea de porc în ulei în loturi timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Îndepărtați și păstrați cald.
3
În aceeași tigaie, adăugați gemul, oțetul și muștarul, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 1 minut sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OțetOțet
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Crama Hahn Monterey Pinot Noir cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Crama Hahn Monterey Pinot Noir
Crama Hahn Monterey Pinot Noir
Hahn Winery 2008 Pinot Noir este vibrant, dar elegant, cu o nuanță care amintește de petalele de trandafir și un nas de căpșuni, condimente și arome florale. Arome plăcute de prune și cireșe întunecate curg peste palat, amestecându-se cu atingeri de piper negru și stejar. Fructele coapte sunt echilibrate de aciditate zesty, cu climă rece și taninuri netede și mătăsoase.Acest Pinot Noir prietenos cu mâncarea poate fi servit cu o gamă largă de feluri de mâncare. Savurați-l cu pui acoperit cu brânză de capră și roșii uscate, somon la grătar cu orzo cu ierburi sau o pizza simplă cu ciuperci.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista