Paste Cremoase De Ciuperci

Paste Cremoase De Ciuperci
Pastele cremoase de ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 393 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cimbru, tarhon, ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ paste cremoase cu ciuperci , cum se fac paste cremoase cu ciuperci, Paste Cremoase De Ciuperci, și Paste Cremoase De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ciupercile albe si shiitake in uleiul incins cu un praf de sare pana cand sucul din ciuperci se evapora si ciupercile se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă usturoiul în ciuperci și se gătește 1 minut; se toarnă sherry și se gătește până când vinul este aproape evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Amestecați stocul de pui în amestecul de ciuperci; condimentează cu sare și piper negru. Aduceți la foc mic, reduceți căldura și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Se toarnă smântână în amestec de ciuperci, se amestecă pentru a se combina și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
5
Amestecul se va spuma și se va îngroșa ușor.
6
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Amestecați fettuccina, readuceți la fierbere și gătiți pastele la foc mediu până când sunt fierte, dar încă ferme până la mușcătură, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Scurgeți, dar nu clătiți pastele; transferați într-un bol mare de servire și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Amestecați cimbru, arpagic și tarhon în sos de ciuperci și opriți focul; amestecați 1/2 cană brânză Parmigiano-Reggiano în sos până când brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Turnați tot sosul de ciuperci și jumătate din ciuperci peste paste, rezervând aproximativ jumătate din ciupercile din tigaie. Aruncați pastele în sos până când sunt acoperite; se acoperă cu ciupercile rămase și restul de 1 lingură de brânză Parmigiano-Reggiano pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista