Parmezan-Conopidă Prăjită
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Conopida prăjită cu parmezan ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 194 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, conopidă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Parmezan-Conopidă Prăjită, Parmezan Conopidă Prăjită, și Parmezan-Conopidă Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Tăiați 1 cap de conopidă în flori; aruncați pe o foaie mare de copt cu 1 ceapă medie feliată, 4 crenguțe de cimbru, 4 căței de usturoi necojite și 3 linguri de ulei de măsline; condimentați cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat. Prăjiți, aruncând ocazional, până aproape fraged, 35-40 de minute.
Se presară cu 1/2 cană parmezan ras, se amestecă pentru a se combina și se prăjește până când conopida este fragedă, cu 10-12 minute mai mult.