Parmezan-Conopidă Prăjită

Parmezan-Conopidă Prăjită
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Conopida prăjită cu parmezan ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 194 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, conopidă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Parmezan-Conopidă Prăjită, Parmezan Conopidă Prăjită, și Parmezan-Conopidă Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați 1 cap de conopidă în flori; aruncați pe o foaie mare de copt cu 1 ceapă medie feliată, 4 crenguțe de cimbru, 4 căței de usturoi necojite și 3 linguri de ulei de măsline; condimentați cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat. Prăjiți, aruncând ocazional, până aproape fraged, 35-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
ConopidăConopidă
Sare KosherSare Kosher
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se presară cu 1/2 cană parmezan ras, se amestecă pentru a se combina și se prăjește până când conopida este fragedă, cu 10-12 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
ParmezanParmezan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista