Pâine prăjită franceză plină de căpșuni cu Caramel și nuci pecan

Pâine prăjită franceză plină de căpșuni cu Caramel și nuci pecan
Toastul francez plin de căpșuni cu Caramel și nuci pecan ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 352 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,28 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți scorțișoară măcinată, apă, lapte evaporat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Gem De Căpșuni, Clustere de nuci de Caramel: umplute cu migdale, arahide și nuci pecan, și Toast franțuzesc Toffee cu nuci pecan.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul, combinați zahărul granulat și apa într-o cratiță medie și grea. Gatiti la foc mediu-mic 3 minute sau pana se dizolva zaharul. Acoperiți și gătiți la foc mediu 1 minut. Descoperiți și gătiți 5 minute sau până când este auriu ușor (nu amestecați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea 1 minut.
3
Se adaugă untul; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Adăugați lapte evaporat; se amestecă constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
5
Puneți tigaia la foc mediu; gatiti 3 minute sau pana cand caramelul se topeste si amestecul este neted, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
SareSare
7
Pentru a pregăti pâinea prăjită franceză, turnați sosul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 8 felii de pâine în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PâinePâine
SosSos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Întindeți conservele uniform peste pâine; acoperiți cu pâinea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
9
Combinați laptele fără grăsimi și următoarele 6 ingrediente (prin ouă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Fără GrăsimiLapte Fără Grăsimi
OuăOuă
10
Se toarnă amestecul de lapte peste pâine; se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
PâinePâine
LapteLapte
11
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 35 de minute sau până când blatul este auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Lăsați să se răcească 5 minute.
14
Se presară cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista