Pâine cu roșii uscate la soare

Pâine cu roșii uscate la soare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu roșii uscate la soare. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți lapte, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună 2 căni de făină și următoarele 6 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți împreună laptele, oul și uleiul de măsline; adăugați la amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Puneți aluatul într - o tigaie unsă și făinată de 8 x 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BatetiBateti
3
Coaceți la 375 timp de 25 până la 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centrul pâinii iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din tigaie și răciți pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista