Ouă și Gribene răspândite

Ouă și Gribene răspândite
Ou și Gribenes răspândirea ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 51 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare kosher, tulpină de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 12%. Încercați Ouă și Gribene răspândite, Omletă perfectă cu rucola și Gribene, și Varză de Bruxelles prăjită cu Gribene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, acoperiți ouăle cu 1 inch/3 centimetri de apă și aduceți apa la fierbere la foc mare. De îndată ce apa ajunge la fierbere completă, acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Lăsați ouăle să stea în tigaia acoperită, de pe foc, timp de 12 până la 15 minute, apoi scoateți-le din apă. (Sau, dacă aveți o oală sub presiune, aburiți-le timp de 7 minute, apoi răciți; acestea sunt invariabil mai ușor de curățat.) Rulați ouăle sub apă rece sau transferați-le într-o baie de gheață, până când sunt bine răcite. Curățați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Între timp, într-o cratiță mică separată la foc mediu, sotează jumătate de ceapă în 1 linguriță schmaltz până la translucid. Este o idee bună să le dați un vârf de sare în timp ce faceți acest lucru, nu fiți timizi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SchmaltzSchmaltz
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Transferați ceapa pe o farfurie și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Combinați toate ingredientele, cu excepția țelinei și a gribenelor și faceți oricare dintre următoarele: puneți-le printr-o mașină de tocat carne prevăzută cu o matriță medie sau mică; tocați-le grosolan într-un robot de bucătărie; tăiați cu mâna și terminați prin zdrobire la o consistență plăcută cu o furculiță. Apoi pliați țelina și gribenele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
6
Retipărit cu permisiunea din Cartea lui Schmaltz: un cântec de dragoste către o grăsime uitată de Michael Ruhlman, 2012
Ingrediente de care veți avea nevoie
SchmaltzSchmaltz
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista