Orez de creveți-rulouri de hârtie cu sos de scufundare vietnamez

Orez de creveți-rulouri de hârtie cu sos de scufundare vietnamez
Rulourile de hârtie de orez cu creveți cu sos de scufundare vietnamez ar putea satisface pofta vietnameză în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 36 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 48 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână sos de pește fermentat, căței de usturoi, oțet de orez nesezonat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Orez de creveți-rulouri de hârtie cu sos de scufundare vietnamez, Rulouri de salată de hârtie de orez cu sos de ghimbir, și Rulouri De Hârtie De Orez Din Carne De Vită Din Lemongrass Vietnameză.

Instrucțiuni

1
Bateți toate ingredientele într-un castron mediu până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
1
Încălziți uleiul în tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciuperci și saut până la moale, aproximativ 5 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Așezați bețișoarele de orez într-un castron mare; adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
5
Scurgere.
6
Tăiați în lungimi de 6 inci; pus deoparte. Umpleți același vas cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați 1 foaie de hârtie de orez și rotiți până când începeți să se înmoaie, aproximativ 30 de secunde (foaia va fi în continuare rigidă în câteva locuri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Scoateți din apă; scurgeți pe prosopul de bucătărie. Repetați cu încă 5 foi de hârtie de orez, aranjând într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
9
Împărțiți jumătate de mentă, coriandru și busuioc printre foile de hârtie de orez înmuiate, aranjându-vă în linie peste treimea inferioară a fiecărei foi și lăsând marginea de 1 inch la fiecare capăt. Top cu jumătate de bastoane de orez, modelarea în jurnal compact. Se acoperă cu jumătate de salată, muguri, castraveți, morcov, creveți și ciuperci. Ori de jos a fiecărei foi de orez peste umplere, apoi ori în capete și rola în cilindru strans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
VarzăVarză
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Așezați rulourile, cu cusătura în jos, pe platou. Repetați înmuierea cu foile de hârtie de orez rămase, apoi acoperiți cu umplutura rămasă pentru a forma încă 6 rulouri. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiți cu prosop de hârtie umed și folie de plastic; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Tăiați fiecare rolă în diagonală în treimi. Aranjați pe platou și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
* Disponibil pe piețele asiatice.

Ingrediente

2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbenzi de dimensiuni de chibrit morcov decojit sau jicamabenzi de dimensiuni de chibrit morcov decojit sau jicama2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilChibrit-size benzi însămânțate engleză seră castraveteChibrit-size benzi însămânțate engleză seră castravete2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvarză de fasole mung sau varză de daikon (ridiche albă Japoneză) varză de fasole mung sau varză de daikon (ridiche albă Japoneză)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsos de pește fermentat (Nam pla)sos de pește fermentat (Nam pla)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de busuiocfrunze proaspete de busuioc12 lingurițe de pudră de usturoicoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de cilantrofrunze proaspete de cilantro2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de mentăfrunze proaspete de mentă1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci shiitake proaspete, cu tulpină, capace feliate subțireciuperci shiitake proaspete, cu tulpină, capace feliate subțire2cuișoare de usturoicuișoare de usturoi2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsalată iceberg mărunțită fin sau varză verdesalată iceberg mărunțită fin sau varză verde1Oreos dublu umplutardei iute tocat jalape cu semințeardei iute tocat jalape cu semințe1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.bețișoare de orez chinezești subțiri uscate (maifun)bețișoare de orez chinezești subțiri uscate (maifun)12foi12 hârtie rotundă de orez de 8 până la 9 inci12 hârtie rotundă de orez de 8 până la 9 inci2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.creveți medii decojiți, tăiați longitudinal în jumătatecreveți medii decojiți, tăiați longitudinal în jumătate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional12 lingurițe de pudră de usturoioțet de orez nesezonatoțet de orez nesezonat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate4
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista