Oferte de pui asiatic cu sos de lămâie Zesty
Această rețetă fără lactate servește 12 și costă 58 cenți pe porție. O porție conține 109 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pesmet panko, coajă de lămâie, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Licitație De Pui Cu Lămâie Asiatică, Asiatice Arahide Pui Oferte, și Oferte Crocante De Pui Asiatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare piept de pui peste cereale în felii de 8 (1/2 inch grosime). În castron mediu, amestecați sosul de soia, mierea, ghimbirul și praful de usturoi.
Adăugați pui; se amestecă ușor până se acoperă.
Lăsați să stea 20 de minute pentru a marina.
Cuptor de căldură la 400 F. Linia de 15x10x1-inch tigaie cu folie; folie de pulverizare cu spray de gătit.
Așezați firimiturile de pâine într-un vas superficial.
Scurgeți orice amestec de sos de soia rămas din pui. Aruncați bucățile de pui în pesmet pentru a acoperi; aranjați într-un singur strat în tigaie.
Coaceți 5 minute. Întoarceți puiul; coaceți cu 5 până la 7 minute mai mult sau până se rumenesc și crocant.
Într-un castron mic, amestecați sosul dulce și acru și coaja de lămâie.
Serviți puiul cu sos pentru scufundare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Gabrielskloof Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.