Napi Japonezi murati cu Shiso din borcane mici, arome mari
Reteta Murat napi japonezi cu Shiso din ' borcane mici, arome mari ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten și vegană servește 30 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 24 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de shiso, sare de conservare și decapare, oțet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Jelly jalape de la borcanele mici, arome mari, Cardamom-gem de prune din borcane mici, arome mari, și Salsa de piersici înflăcărate din borcane mici, arome mari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele.
În timp ce borcanele fierb, frecați bine napii și îndepărtați orice pete; tăiați blaturile verzi.
Tăiați napii în pene de 1 inch. Aduceți oțet, sare, zahăr și 1/2 cană de apă la fierbere într-o cratiță din oțel inoxidabil de 3 litri la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul și sarea.
Așezați 2 frunze de shiso, 1 piper serrano și 1 cățel de usturoi în fiecare borcan fierbinte. Împachetați napii bine în borcane, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Acoperiți napii cu lichid de decapare fierbinte, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch.
Sigilați și procesați borcanele timp de 15 minute.
Scoateți borcanele din apă și lăsați să stea, netulburate, la temperatura camerei 24 de ore. Pentru a verifica sigiliile, scoateți benzile și apăsați în jos pe centrul fiecărui capac. Dacă capacul nu se mișcă, borcanul este sigilat. Dacă capacul se apasă și apare din nou, borcanul nu este sigilat. Păstrați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.