Muschiulet De Porc Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați parmezanul de porc. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 245 calorii, 23g de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de crenguțe de pătrunjel, sare grosieră, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Această rețetă de la Martha Stewart are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet De Porc Parmezan, Parmezan Rapid De Muschi De Porc, și Filet De Porc Cu Ierburi Cu Pâine Prăjită Parmezan-Piper pentru rețete similare.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec]()
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon