Supă Cremoasă De Tăiței De Pui

Supă Cremoasă De Tăiței De Pui
Dacă aveți în jur 9 ore și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, supa cremoasă de tăiței de pui ar putea fi o uimitoare lactate gratuit rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 350 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 1,72 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți tăiței de ou, țelină, ierburi fine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 62%. Încearcă Supă Cremoasă De Tăiței De Pui, Supă Cremoasă De Tăiței De Pui, și Supă Cremoasă De Tăiței De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți pielea din pui și tăiați carnea din os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
2
Puneți puiul într-un aragaz lent împreună cu ceapa, țelina și morcovii. Se amestecă bulionul, supa de ciuperci și ierburile fine și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la setare ridicată timp de 3 până la 4 ore sau scăzută timp de 8 până la 9 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Când supa este terminată, amestecați tăiței cu ouă. Reglați condimentele și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
4
* Nota bucătarului: ierburile fine sunt un amestec clasic de ierburi care constă de obicei din chervil, arpagic, pătrunjel și tarhon. Ierburile fine pot fi găsite pre-amestecate în secțiunea de condimente a magazinului alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
ChervilChervil
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Albarino, Chardonnay Neacoperit

Sauvignon Blanc, Albarino și Chardonnay neacoperit sunt alegeri excelente pentru supa de tăiței de pui. Chardonnay neacoperit sau ușor înmuiat funcționează bine cu supa dvs. standard de tăiței de pui. Dacă aveți un bulion foarte herby, încercați un Sauvignon Blanc. Dacă adăugați lămâie, optați pentru un Albari Ecomo. Francis Sonoma County Sauvignon Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Comitatul Sf. Francisc Sonoma Sauvignon Blanc
Comitatul Sf. Francisc Sonoma Sauvignon Blanc
Frumos și luminos, acest Sauvignon Blanc oferă arome răcoritoare de pepene galben și măr verde susținut de o mineralitate rece. Notele tropicale Delicate duc la un finisaj clar de fructe de piatră și citrice.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista