Muștar și ierburi Crusted Rack de miel este un fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 139 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 78 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați piper, pesmet, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Încercați Raft de miel cu crustă de muștar și ierburi, Muștar Și Ierburi Crusted Rack De Miel, și Grill - ul: muștar și ierburi Crusted Rack de miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați firimiturile de pâine, pătrunjelul, menta, rozmarinul, sarea și piperul într-un castron, apoi stropiți cu 2 1/2 linguri de ulei și aruncați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Rozmarin
Pătrunjel
Piper
Mentă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Condimentează mielul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Miel
4
Încălziți uleiul de lingură rămas într-o tigaie mare și grea, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi mielul brun 1 raft la un moment dat, întorcându-se o dată, aproximativ 4 minute pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați într - o tigaie de prăjire de 13 x 9 x 2 inci, aranjând părțile grase în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Întindeți părțile grase ale fiecărui raft cu 2 lingurițe de muștar. Împărțiți amestecul de pesmet în 3 porții și bateți fiecare porție peste acoperirea cu muștar pe fiecare raft, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
7
Prăjiți mielul până când termometrul este introdus în diagonală la 2 inci în centru (nu atingeți osul) înregistrează 130 F (pentru mediu-rar), 20 până la 25 de minute și transferați pe o placă de tăiat.