Mousse De Dovleac
Mousse de dovleac este un fără gluten rețetă cu 10 porții. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 492 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 138 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, zahăr brun, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mousse De Dovleac, Mousse De Dovleac, și Mousse De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți jumătatea și jumătate, dovleacul, zahărul brun, sarea, scorțișoara și nucșoara într-un bol rezistent la căldură așezat peste o tigaie cu apă fierbinte până la cald, aproximativ 5 minute.
Bateți gălbenușurile de ou într-un alt bol, amestecați o parte din dovleacul fierbinte în gălbenușurile de ou pentru a le încălzi, apoi turnați amestecul de ou-dovleac înapoi în cazanul dublu și amestecați bine.
Încălziți amestecul peste apa fierbinte timp de încă 4 până la 5 minute, până când începe să se îngroașe, amestecând constant. Nu vrei ca ouăle să se încăiereze.
Se dizolvă gelatina în 1/2 cană de apă rece.
Adăugați gelatina dizolvată, banana și coaja de portocală în amestecul de dovleac și amestecați bine. Puneți deoparte să se răcească.
Pentru decorare: bateți smântâna grea în vasul unui mixer electric prevăzut cu atașamentul pentru bici până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahărul granulat și vanilia și continuați să bateți până când aveți vârfuri ferme. Îndoiți jumătate din frisca în amestecul de dovleac răcit.
Turnați mousse-ul într-un vas de sufle de 7 x 4 inci. Pipeți sau lingurați frișca rămasă decorativ pe mousse și presărați, dacă doriți, cu coajă de portocală.