Supa Miso-legume este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 37 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de spanac pentru copii, morcovi, porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Legume Miso, Supă Miso De Legume, și Supă De Legume Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, aduceți bulionul la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți 1/2 cană într-un castron mic și amestecați miso până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miso
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați morcovi, ciuperci și porumb în oală și gătiți, amestecând ocazional, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Morcov
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați mazăre de zăpadă, spanac și scallions; gatiti timp de 1 minut. Se amestecă amestecul miso. Se fierbe timp de 5minute, scăzând căldura dacă este necesar pentru a preveni fierberea. Se amestecă tofu și se gătește până se încălzește, aproximativ 1 minut. Se toarnă în boluri și se servește.