Mini Vase De Dovleac La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Mini oale de dovleac coapte. O porție conține 178 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pâine, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Mini Gogoși De Dovleac La Cuptor, Mini Gogoși De Dovleac La Cuptor, și Mini Gogoși Cu Ciocolată Cu Dovleac La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
"Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Feliați sfertul superior de pe fiecare dovleac și îndepărtați semințele și bucățile strânse.
"Într-o tigaie medie la foc mediu-mare, sautați cârnații timp de 3 până la 4 minute, până când sunt fierți.
Scurgeți orice grăsime topită și lăsați-o deoparte.
Bateți 1 din ouă și aruncați-l într-un castron mare cu cârnați, cuburi de pâine, salvie, pătrunjel, sare și piper până se combină bine.
"Umpleți fiecare dovleac cu amestecul de umplutură la puțin mai puțin de 1 inch de sus și așezați-l pe foaia pregătită.
Coaceți timp de 40 de minute, până când dovleceii s - au moale.
Scoateți tigaia din cuptor și folosiți o lingură pentru a comprima puțin umplutura.
Se toarnă 1 din cele 4 ouă rămase în fiecare dovleac. Acoperiți ușor dovleaculcu o foaie de folie de aluminiu. Măriți căldura la 400 de grade F și readuceți foaia la cuptor.
Coaceți încă 10 minute, până când ouăle sunt doar setate.
Se serveste fierbinte, acoperit cu aproximativ o lingurita de CR fra FRA și mai multă sare și piper după gust.
Retipărit cu permisiunea de la Pune un ou pe el: 70 de feluri de mâncare delicioase care merită un Topping însorit de Lara Ferroni. Copyright 2013 de Lara Ferroni. Publicat de Sasquatch Books.