Mini Quiche Lorena

Mini Quiche Lorena
Mini Quiche Lorraine este un fără gluten și דל פחמימות, rețetă cu 12 porții. Această masă de dimineață are 129 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, muștar dijon, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Toateretete are 37 de fani. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Mini Quiche Lorraine Biscuiți, Quiche Lorena, și Quiche Lorena pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Aranjați cojile de tartă în 2 cutii de brioșă; linie coajă fiecare cu un strat de greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Coji De TartăCoji De Tartă
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Coaceți cojile în cuptorul preîncălzit până când marginile crustelor sunt ușor rumenite și aproximativ 75% fierte, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie; se sfărâmă când este răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Împărțiți 1 cană de brânză elvețiană, slănină și ceapă verde uniform în cojile de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Coji De TartăCoji De Tartă
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
6
Bateți ouăle, laptele, muștarul, sarea și piperul negru împreună într-un bol. Amestec de ou polonic în fiecare coajă tartă aproximativ 2/3 plin. Topiți fiecare tartă cu restul de 1/4 cană de brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când oul este așezat în mijlocul fiecărei tarte și cojile sunt rumenite, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista