Miere-soia-legume glazurate cu ciuperci crocante

Miere-soia-legume glazurate cu ciuperci crocante
Legumele glazurate cu miere de soia cu ciuperci crocante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 391 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, ciuperci shiitake, biscuiți asiatici de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Somon Crocant Glazurat Cu Miere, și Hoisin-chifle Bao cu Bacon glazurat cu Ciuperci sotate și legume murate.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați napii și ridichile și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor și crocant-fraged, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RidicheRidiche
NapNap
3
Adăugați mierea și gătiți la foc moderat, amestecând, până când legumele sunt glazurate, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MiereMiere
4
Adăugați sosul de soia și gătiți până la sirop, cu 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
5
Adăugați sucul de lămâie și bietul elvețian; gatiti pana cand bietul se ofileste, 2 minute. Ridicați focul la mare și gătiți până când tot lichidul s-a evaporat, cu 2 minute mai mult; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Chard ElvețianChard Elvețian
6
Într-un castron mediu, bateți melasa cu apa și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați shiitake și aruncați pentru a acoperi.
8
Scurgeți ciupercile, stoarcând cea mai mare parte a excesului de lichid. Într-un castron separat, aruncați ciupercile cu firimiturile de cracker de orez, apăsând pentru a ajuta firimiturile să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
CiuperciCiuperci
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1/4 cană de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați ciupercile acoperite și gătiți la foc mare, rotind o dată, până devin aurii și crocante, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
11
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Acoperiți legumele cu ciupercile și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista