Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 433 calorii, 4G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de rozmarin, ceapă verde, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ceapă umplută cu miel și spanac, Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză), și Tagine de miel cu ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele 10 ingrediente; adăugați cotlete de miel. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Într-o cratiță. călește ceapa verde în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Adăugați oțet și vin sau bulion și suc de struguri; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Struguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați menta și zahărul. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 30 de minute sau până când sosul se reduce la 3/4 cană. Tulpina; aruncați menta. Puneți sosul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Filetați pene de ceapă pe frigarui de lemn metalic sau înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
6
Ungeți cu sare și piper. Aruncați marinada din miel. Cotletele la grătar, acoperite, la foc mediu-fierbinte timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea atinge coacerea dorită (pentru mediu, un termometru pentru carne ar trebui să citească 160; bine făcut, 170). Frigarui de ceapa la gratar timp de 2-3 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazare Decojita, Optional
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Într-o tigaie mare, sotati ceapa verde si usturoiul in ulei si unt pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați spanacul, sarea și piperul; se sotează 2-3 minute sau până când spanacul începe să se ofilească și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
9
Așezați pe un platou de servire.
10
Scoateți ceapa din frigarui; așezați ceapa și Cotletele de miel peste spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt