Mazăre cu ochi negri cu slănină și carne de porc
Mazărea cu ochi negri cu slănină și carne de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 218 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Dacă aveți la îndemână sare, praf de usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 14 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mazăre cu ochi negri cu slănină, Mazăre cu ochi negri savuroși cu slănină, și Mazăre cu ochi negri cu Rețetă de slănină și Escarole.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Dacă folosiți mazăre uscată cu ochi negri, puneți-le într-o oală mare și acoperiți cu aproximativ 4 centimetri de apă. Înmuiați mazărea peste noapte, apoi scurgeți apa și clătiți. Alternativ, puteți" înmuia rapid " mazărea aducându-le și apa la fierbere timp de 2 minute. După aceasta, scoateți-le de pe foc, acoperiți vasul și înmuiați mazărea timp de 1 oră. Apoi, scurgeți și clătiți mazărea.
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu-mare. Când uleiul strălucește, adăugați carnea de porc. Căutați până când carnea de porc este rumenită pe toate părțile, 4 până la 5 minute.
Adăugați slănina, ceapa și usturoiul în oală și gătiți, amestecând, până când ceapa și usturoiul se rumenesc ușor, aproximativ 6 până la 8 minute.
Adăugați sarea, piperul negru, cayenne și praful de usturoi. Gatiti pana cand intregul amestec este acoperit cu condimente, aproximativ 2 minute.
Se toarnă stocul și apa și se picură în frunzele de dafin. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți, acoperit, timp de aproximativ 30 de minute.
Când carnea de porc începe să se destrame, adăugați mazărea pregătită în oală și fierbeți până când mazărea este foarte moale, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore (Vezi nota bucătarului).
Gustați pentru condimente și adăugați oțet de ardei iute, dacă doriți. Aruncați frunzele de dafin și transferați mazărea cu ochi negri într-un bol de servire.