Masa Laal (Curry De Miel Aprins)
Masa Laal (Curry de miel de foc) este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 7,38 USD pe porție. O porție conține 865 calorii, 71G de proteine, și 48G de grăsime. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, frunze de coriandru, păstăi de cardamom și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma carnea, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de tofu și Curry de nucă de cocos, Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, și Curry De Miel.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Jules Taylor Gruner Veltliner]()
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.