Marinat Portobello Panini

Marinat Portobello Panini
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 311 calorii. Dacă $1.83 pe portie se încadrează în bugetul dvs., marinat Portobello Panini ar putea fi un mare vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză, vinaigretă cu ulei de măsline, ciuperci pre - portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Presată Portobello Panini, Panini Portobello La Grătar, și Portobello Panini În Formă De Inimă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile într-o pungă de plastic cu fermoar de dimensiunea unui litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați vinetă; sigilați punga și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
. În timp ce ciupercile marinate, tăiați pâinea de pâine în jumătate orizontal. Scoateți jumătățile de sus și de jos ale pâinii, lăsând o margine de 1/2 inch. Rezervați pâinea ruptă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
5
Combinați brânzeturile într-un castron mic pentru microunde; Cuptor cu microunde la maxim 15 secunde sau până la moale.
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați măsline, muștar și usturoi; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
7
Întindeți amestecul pe jumătatea inferioară a pâinii; deasupra cu busuioc, roșii și ciuperci. Se acoperă cu jumătatea rămasă de pâine. Înveliți ambele părți ale sandvișului cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
8
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; puneți sandvișul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Așezați o bucată de folie peste sandwich; acoperiți cu o tigaie grea. Gatiti 2 minute. Întoarceți sandvișul; înlocuiți folia și tigaia grea. Gatiti 1-2 minute sau pana se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Tăiați în 4 porții egale.
DificultateNormal
Gata În11 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista