Mahi-Mahi cu sos de portocale Beurre Blanc
Mahi-Mahi cu sos de portocale Beurre Blanc este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 293 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Un amestec de piper, tei, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 37 de fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Mahi-Mahi cu sos de portocale Beurre Blanc, Mahi Mahi La Grătar Cu Busuioc Portocaliu Cu Rețetă De Verdeață Prăjită, și Crustă de nuci de Macadamia pentru pește-Mahi Mahi, somon, pește-spadă, rugos portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Limes cu microunde într-un castron mic pentru a elibera uleiuri esențiale. Deoarece acestea vor fi fierbinți provenind de la cuptorul cu microunde, puneți-le deoparte până când sunt suficient de reci pentru a le manipula. Condimentați peștele cu sare și piper și puneți-l într-un recipient nereactiv pentru marinare. Strângeți sucul de lămâie peste pește și adăugați coji în castron.
Se toarnă tequila peste fileuri, se acoperă și se lasă la marinat la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Cu aproximativ 20 până la 25 de minute înainte de masă, pregătiți orange beurre blanc combinând sucul de portocale și vinul într-o cratiță și fierbând la foc mediu până când se reduce la jumătate din volum. Se amestecă smântâna grea, se aduce la foc mic și se lasă să se reducă și să se îngroașe la foc mic. Se amestecă pătrunjelul și se lasă deoparte scurt într-un loc cald.
Încălziți uleiul la foc mediu într-o tigaie mare de sote și adăugați unt. Căutați mai întâi fileurile marinate cu partea de carne, lăsând netulburate timp de cel puțin 2 până la 3 minute pentru a permite suprafeței să înceapă să se caramelizeze și să prevină ruperea peștelui. Întoarceți-vă pentru a arde partea pielii. Lăsați să gătească timp de 5 până la 8 minute sau până când carnea revine când este împinsă ușor.
Scoateți într-o tavă și lăsați să se odihnească.
Bateți untul în sos chiar înainte de servire și lingurați peste și în jurul peștelui.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.