Maestru pentru Cheesecake bogat și cremos

Maestru pentru Cheesecake bogat și cremos
Master for Rich and Creamy Cheesecake necesită aproximativ 4 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,2 USD per porție , primești o garnitură care servește 10. O porție conține 482 de calorii , 8 g de proteine și 36 g de grăsimi . Mergeți la magazin și luați smântână, cremă de brânză, degetele rămase și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 27 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 31% . Acest scor este destul de prost. Lista principală cu peste 50 de brioșe vegane bogate în fier și fără gluten pentru grătar și biscuiți cu mazăre verde bogate în nutrienți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Ajustați grătarul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 325 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Degetele De Doamnă RămaseDegetele De Doamnă Rămase
2
Ungeți interiorul unei tigăi arcuite de 9 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) De Ladyfingers Moi (24 în Total) Lăsați întregi, Dar Tăiați Pentru A Se Potrivi Cu Tigaie (opțional)1 Pachet (3 Uncii) De Ladyfingers Moi (24 în Total) Lăsați întregi, Dar Tăiați Pentru A Se Potrivi Cu Tigaie (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj Degete De Doamnă Moi (24 în Total) Lăsate întregi, Dar Tăiate Pentru A Se Potrivi Cu Tigaie (opțional)Ambalaj Degete De Doamnă Moi (24 în Total) Lăsate întregi, Dar Tăiate Pentru A Se Potrivi Cu Tigaie (opțional)
3
Adăugați firimituri la alegere și înclinați tigaia în toate direcțiile pentru a o acoperi uniform sau aliniați părțile laterale cu ajutorul degetelor. Rupeți două benzi lungi de folie rezistentă, suprapuneți într-un model în cruce și puneți tigaia în mijloc. Ridicați părțile laterale, sertând în jurul exteriorului superior al tigaii și formând o etanșare etanșă. Pune-l într-o tigaie suficient de mare pentru a-l ține.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate Pentru A Se Potrivi Cu TigaieTăiate Pentru A Se Potrivi Cu Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Bate crema de branza cu un mixer electric pana se omogenizeaza. Adăugați treptat zahărul și bateți la viteză medie până se încorporează complet. Răzuiți părțile laterale ale bolului și bateți din nou până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați ouăle, pe rând, răzuind bolul după fiecare adăugare pentru a asigura un aluat cremos. Se bate incet vanilia, apoi smantana si smantana. (Între timp, aduceți ceainic cu apă la fiert, apoi opriți focul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Turnați aluatul în tava pregătită. Puneți tava de prăjire pe grătarul cuptorului și turnați suficientă apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a tăvii cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Coaceți până când perimetrul prăjiturii este setat, dar centrul încă se mișcă, aproximativ 40 de minute (unele variații de aromă vor dura mai mult). Opriți focul și lăsați ușa cuptorului întredeschisă; lăsați cheesecake-ul să stea la cuptor, astfel încât căldura reziduală să-l gătească în continuare, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți tigaia din apă; așezat pe un grătar de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. Se acoperă și se da la frigider până se răcește bine, aproximativ 3 ore (se poate păstra la frigider până la 4 zile). Treceți cu un cuțit ascuțit pe marginea tigaii, slăbiți stratul cu arc și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista