Batoane De Brânză Cremă Napolitană
Batoanele Napolitane cu brânză cremă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1193 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr, glazură de căpșuni bătută și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Baruri Napolitane, Batoane Crocante Napolitane, și Batoane Napolitane Cu Ciocolată Oreo Brownie.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se pulverizează fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, untul topit și 1 ou până se formează aluat moale. Apăsați aluatul în partea de jos a tigaiei.
Coaceți 10 minute. Se răcește 10 minute.
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul, vanilia și restul de 2 ouă cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Se întinde pe baza cookie-urilor.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când este setat. Se răcește 30 de minute.
Întindeți glazura peste stratul de brânză cremă. Se dă la frigider aproximativ 2 ore sau până se răcește. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.