Luxe Bubble și chițăit
Luxe Bubble și chițăit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 258 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, napi, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bubble și chițăit, Bubble Și Chițăit, și Bule și scârțâit, fără resturile.
Instrucțiuni
Într-o oală cu apă sărată care fierbe, gătiți cartofii și napii până se înmoaie, 15 minute; scurgere.
Se transferă într-un castron și se pasează.
Adăugați varza, varza de Bruxelles și prazul în oală și fierbeți până se înmoaie.
Adăugați la amestecul de cartofi cu sosul Worcestershire și semințele de țelină și aruncați. Se condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie antiaderentă, rumeniți jumătate din piureul de legume în 2 linguri de ulei la foc mare, amestecând, 10 minute; se transferă pe o foaie de copt. Repetați cu legumele rămase și 2 linguri de ulei.
În aceeași tigaie, topiți untul.
Adăugați ciupercile și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 8 minute.
Formați piureul în 16 chiftele și făinați-le; se prăjește în tigaie în 1/4 inch de ulei la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc, 6 minute.
Încălziți un strat subțire de ulei, spargeți ouăle și gătiți până se termină ușor. Topiți prăjiturile cu ouăle, garnisiți cu ciupercile și serviți.