Linguine cu ciuperci și șuncă
Linguine cu ciuperci și șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 593 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper, paste linguine, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. 3 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 38%. Încercați Linguine cu cârnați și ciuperci, Saut ciuperci de stridii cu Linguine, și Linguine cu ciuperci Portabella și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste linguine și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Topiți untul într-o tigaie sotată la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, usturoiul si ciupercile in unt pana se inmoaie. Reduceți căldura și amestecați încet crema. Continuați să gătiți până când sosul s-a îngroșat, adăugați șuncă și busuioc și fierbeți încă 10 minute.
Într-un castron mare, aruncați linguine cu sos de smântână și condimentați cu piper negru proaspăt măcinat.