Legumele marinate sunt o garnitură fără gluten . Această rețetă conține 13 porții, cu 154 de calorii , 3 g de proteine și 13 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,11 dolari per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ardei gras, vinete, ulei vegetal și parmezan. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Per total, această rețetă obține un scor destul de slab, de 39% . Rețete similare includ Legume marinate la grătar , O supă, Două moduri: legume bucăți mari și cremă de legume și Pulpe de pui marinate în stil asiatic .
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, fierbeți ciupercile în apă clocotită timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Vinete, Curățate De Coajă și Tăiate în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
14 Ciuperci Proaspete întregi
2
Scurgeți. Într-un bol mare de salată, combinați toate legumele; puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (170 G) De Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau 1 Cană De Măsline Coapte Italienești
Echipamente pe care le vei folosi
O Conservă De Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau O Cană De Măsline Coapte Italienești
3
Combinați toate ingredientele pentru dressing și turnați-l peste legume. Amestecați ușor. Acoperiți și dați la frigider 8 ore sau peste noapte. Amestecați ocazional.